В Україні такого мабуть й не помітили: ​Дружину прем'єр-міністра Ізраїлю суд визнав винною в корупції

Дружину прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху Сару суд визнав винною в корупції. Жінку звинувачували в тому, що та замовляла страви в ресторанах за державний рахунок, незважаючи на наявність штатного кухаря в резиденції прем'єр-міністра, зазначають Патріоти України.

Про це повідомляє Jerusalem Post. Відзначається, що Сара Нетаньяху повинна виплатити штраф у розмірі 55 тисяч шекелів (близько 400 тисяч гривень), хоча спочатку звинувачення вимагало стягнути з неї 359 тисяч шекелів. Судовий розгляд тривав чотири роки.
Між слідством і Сарою Нетаньяху було укладено угоду про визнання провини. Вона визнала себе винною в менш тяжкому злочині - умисне використання помилки іншої людини, хоча спочатку звинувачення наполягало на шахрайстві.
Також в рамках угоди держава залишила за собою право вимагати від неї ще 175 тисяч шекелів в суді у цивільних справах. Сім'я Нетаньяху раніше опублікувала заяву, в якій назвала звинувачення абсурдними і висловила впевненість в тому, що вони будуть визнані необґрунтованими.
Нагадаємо, в серпні 2017 року поліція Ізраїлю повідомила верховному суду країни, що прем'єр-міністра Біньяміна Нетаньяху підозрюють у хабарництві, шахрайстві і зловживанні довірою. А в жовтні 2018 року Сара Нетаньяху постала перед судом за звинуваченнями в розтраті бюджетних коштів на 100 тисяч доларів.

У дворі її власного будинку: Росіяни розстріляли пенсіонерку на окупованій Херсонщині

середа, 24 квітень 2024, 22:53

Російські окупанти в захоплених районах Херсонської області розстріляли 65-річну жінку. Про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної прокуратури в Telegram, передають Патріоти України. За даними слідства, 24 квітня в одному з населених пунктів тим...

Через російські гроші: У Молдові судитимуть главу Гагаузії

середа, 24 квітень 2024, 22:43

У Молдові до суду передали справу проти башкана Гагаузії Євгенії Гуцул та керівниці головного офісу неконституційної партії Шор в Кишиневі. Про це повідомляє NewsMaker у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. За даними Антикорупційної прокурату...