В Україні, в окупованому Криму та в Москві: Скільки прихованих маєтків та компаній має кум Путіна (відео)

На деяких картах пошукової системи земельна ділянка площею 6,7 гектара в Криму так і позначена: "палац Медведчука".

Журналісти продовжують знайомити вас із нерухомістю кандидатів у депутати. Сьогодні мова йтиме про скандального політика, кума Путіна та третій номер у виборчому списку партії "Опозиційна платформа – "За життя" Віктора Медведчука, інформують Патріоти України.

Медведчук в українській політиці

Кум Путіна є юристом, політиком, двічі працював на посаді першого заступника голови Верховної Ради України та навіть був главою Адміністрації Президента за часів Леоніда Кучми. Тепер Віктор Медведчук балотуватиметься до Верховної Ради від партії "Опозиційна платформа – "За життя".

Елітні маєтки Віктора Медведчука

Наразі Віктор Медведчук ще не оприлюднив свою декларацію. Проте журналісти знайшли розкішний маєток кума Путіна на Закарпатті величезний особняк у кума Путіна в селі Жденієво Закарпатської області. Будівлю огороджено парканами, а територія під посиленою охороною.

За словами місцевих, Медведчук з родиною приїздить сюди регулярно. До того ж, на території особняка політика розташовані три житлові будинки, ферма і сироварня.

Також у мережу потрапили ексклюзивні фото розкішного маєтку Віктора Медведчука, який розташований поблизу Чорного моря – на східній околиці окупованого Сімеїзу поруч з Алупкою. Цікаво, що будинок має власний пляж.

Цей будинок кума Путіна збудовано на території дитячого санаторію у кримському Сiмеїзі. А на деяких картах пошукової системи земельна ділянка площею 6,7 гектара так і позначена: "палац Медведчука".

Цікаво, що в мережі є відео, на якому показано будинок Віктора Медведчука, коли до нього у 2012 році в гості приїздив його кум Володимир Путін. Медведчук зустрічав президента РФ разом зі своєю сім'єю у розкішному особняку, розташованому на березі моря на околицях Ялти. "Коли ми пригледіли це містечко, тут були занедбані виноградники", – сказала тоді дружина Медведчука Оксана Марченко.

Яким бізнесом володіє Медведчук та його дружина

Офіційно у Віктора Медведчука бізнесу майже немає. Єдина комерційна компанія, засновником якої є політик, – ТОВ "Форпостінвест" – займається бізнес-консультуванням. Решта заснованих Медведчуком фірм пов’язані з громадською діяльністю: він співзасновник ГО "Спілка адвокатів України" та керівник ГО "Український вибір – Право народу".

Окрім того, у маленькому курортному селі Волосянка, недалеко від Славського, розміщена туристична база фірми Віктора Медведчука. За документами, власником цієї бази є фірма "Форпостінвест".

Дружиною Медведчука є популярна телеведуча Оксана Марченко. Одружилися вони у 2003 році, а їхню доньку Дарію похрестив президент РФ Володимир Путін.

За розслідуваннями програми "Схеми" саме Оксана Марченко виявилася власницею багатьох компаній в Україні і Росії. Зокрема, з нею пов'язана фірма, яка отримала доступ до одного з трьох найбільших нафтових родовищ в Росії.

До того ж, донька Медведчука від другого шлюбу Ірина має елітний будинок з виглядом на "Білий дім" у Росії (йдеться про Будинок уряду). Так, напередодні весілля на Ірину була оформлена п’ятикімнатна квартира в елітному житловому комплексі "Парк Хаус" у Москві. Вартість цієї квартири близько 200 мільйонів рублів (майже 81 мільйон гривень).

Джерело: 24 канал

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...