В Україні війна ведеться фрагментовано: одні тримають фронт, а у Києві багато людей співпрацюють із ворогом, - Бутусов (відео)

У нас відкрито працюють три телеканали, які пов'язані з кумом Путіна, є проросійська партія, абсолютно відкрито до Путіна на доповідь їздять лідери політичної партії.
Юрій Бутусов. Фото: скріншот з відео.

Росія сьогодні підштовхує Україну до Придністровського варіанту: коли ми маємо припинити вогонь на Донбасі і просто мовчки погодитися з окупацією частини нашої території. Головний редактор інтернет-видання Цензор.НЕТ Юрій Бутусов в ефірі "Свободи слова з Савіком Шустером" розповів про слабкі місця національної безпеки України, передають Патріоти України.

"У країні, яка не має самостійної поки, на жаль, суб'єктності і самостійної політики, зберігається дуже висока залежність від Росії. І саме це створює сприятливе середовище не для якихось старих агентів, давно засекречених, а для того, щоб вербувати нових в будь-який момент. У нас відкрито працюють три телеканали, які пов'язані з кумом Путіна, проросійська партія, абсолютно відкрито, до Путіна на доповідь їздять лідери політичної партії, яка бореться за владу.

Тобто виявляється системний вплив на українську політику зсередини. І Росія підштовхує Україну до Придністровського варіанту: коли ми повинні припинити вогонь на Донбасі і просто мовчки погодитися з окупацією частини нашої території. Тому у нас війна, на жаль, ведеться фрагментировано: хлопці і дівчата на фронті тримають фронт - там йде війна, це правда, а, на жаль, тут в Києві багато людей не ведуть війну, а співпрацюють з ворогом", - зазначив Бутусов.

"Я це передбачав": Ілон Маск знову заговорив про поразку України після скандальної статті Politico

четвер, 18 квітень 2024, 16:53

Американський мільярдер Ілон Маск відзначився черговою скандальною заявою про російсько-українську війну. Цього разу винахідник видав, що нібито передбачає поразку України. При цьому Маск заявив, що кінець війни на користь Росії легко передбачити. Про ...

Можливий мокрий сніг: Діденко попередила про погіршення погоди в Україні і розповіла, де буде найхолодніше

четвер, 18 квітень 2024, 16:30

Дощовий циклон та атмосферні фронти почнуть зсуватися з території України у п'ятницю, 19 квітня. Втім у західних та північних областях все ще можливі опади. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За прогнозами Діденк...