В Україні загинув російський депутат-комуніст (фото)

Депутата Верховної ради Хакасії від Комуністичної партії Дмитра Іванова було ліквідовано в Україні. Про це повідомив губернатор Хакасії Валентин Коновалов, передають Патріоти України.

"У боротьбі з "нацистами" загинув комуніст, депутат Верховної ради Хакасії Дмитро Іванов", — анекдотично, в дусі російської пропаганди написав Коновалов.

Іванов брав участь у бойових діях у складі ПВК "Вагнер". На війну, вбивати українців, депутат відправився у лютому 2023 року – нібито добровільно. У нього залишилися вдова та п'ятеро дітей. 2018 року загиблого окупанта обрали депутатом Верховної ради Хакасії від партії КПРФ.


Долаючи "червоні лінії" Кремля: Британські ЗМІ уточнили строки передачі Україні першої партії винищувачів F-16

субота, 11 травень 2024, 7:15

Перші західні винищувачі F-16 прибудуть в Україну протягом кількох найнижчих тижнів. Про це в п'ятницю, 10 травня, повідомляє британська газета The Standard з посиланням на високопоставлене військове джерела. . ЗМІ стверджує, що винищувачі будуть пере...

"У нас підвищений тиск і прискорене серцебиття": Путін навчив Німеччину боятися, - німецький журналіст

субота, 11 травень 2024, 6:26

Володимир Путін з його постійними ядерними погрозами став для Німеччини "майстром страху", якому регулярно вдається лякати німецьке суспільство. Таку думку висловив колумніст німецького видання BILD Франц-Йозеф Вагнер. "Він знову домігся цього. У нас п...