В Україні запрацює мобільний застосунок Ветеран+: Умєров розкрив деталі

Міністр оборони України Рустем Умєров у четвер, 22 серпня, анонсував запуск мобільного застосунку для ветеранів "Ветеран+"Про це він заявив на Міжнародному ветеранському форумі "Україна. Ветерани. Єдність", передають Патріоти України.

"Наш наступний крок, разом з іншими міністерствами - це застосунок "Ветеран+". Це сервіс із надання державою послуг ветерану. Він уже в роботі. Ми застосовуємо найкращий міжнародний досвід", - сказав Умєров.

В.о. міністра у справах ветеранів Олександр Порхун своєю чергою зазначив, що цифровізація дасть можливість швидко скористатися послугами, які гарантує держава.

За його словами, у мобільному застосунку "Ветеран+" в електронному кабінеті ветерана будуть усі можливості, які гарантує держава.

Говорили про новий пакет допомоги: Зеленський провів телефонну розмову з Байденом

п’ятниця, 23 серпень 2024, 22:02

У п’ятницю, 23 серпня, президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову із президентом США Джо Байденом. Напередодні Дня Незалежності глави держав обговорили новий пакет допомоги для України, передають Патріоти України. «Завтра, коли укр...

Єрмак розповів, чому індійський прем'єр Моді вирішив приїхати в Україну

п’ятниця, 23 серпень 2024, 21:54

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді ухвалив рішення відвідати Україну після того, як Російська Федерація вдарила по дитячій лікарні «Охматдит» у Києві. Про це заявив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак в ефірі телемарафону, передають Патріот...