В Україні затримали депутата за підозрою в тероризмі

Депутат Бердянської міської ради Віктор Цуканов заявив, що співробітники правоохоронних органів затримали його на блокпосту Нацполіції, коли він виїзджав з Маріуполя. Поліція підозрює його в участі у складі незаконних збройних формувань. Про це сам Цуканов написав на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

“Я був затриманий за підозрою в тероризмі. Мене і мою сім’ю на виїзді з Маріуполя затримали на блок посту як підозрюваного в участі в незаконних збройних формувань... З 17-00 до 20-40 годин ми провели незабутній час на нашому українському блокпосту, доводячи, що у 2014 я гуманітарну допомогу возив для української армії, а не в "ЛДНР”, — йдеться у повідомленні.

За словами Цуканова, його поїздка в Маріуполь закінчилася близько дев’ятої вечора у районному відділенні поліції Мангуша. Він зазначив, що склав заяву про перевищення посадових обов’язків представниками поліції. Цуканов також додав, що заяву довго не хотіли приймати.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...