В Україні змінилися правила виїзду за кордон: Що нового

Кабмін України постановою вніс зміни до Правил перетину державного кордону громадянами України під час дії воєнного стану. Змінами визначено особливості пропуску спортсменів, передають Патріоти України.

Пропуск спортсменів, а також їх тренерів та членів збірних команд через державний кордон здійснюється Держприкордонслужбою за наявності документів, що підтверджують, та за умови виконання правил перетину державного кордону України.

Підтверджуючими документами є рішення Мінмолодьспорту або лист Міністра молоді та спорту до Держприкордонслужби щодо участі зазначених осіб у спортивному заході закордоном.

Такий лист надається Держприкордонслужбі за попереднім зверненням, і він має містити вичерпний перелік осіб, які беруть участь у спортивному заході та термін його проведення.

Нагадаємо, що раніше Держприкордонслужба оновила правила виїзду чоловіків із України. Зміни переважно стосуються порядку пропуску через кордон осіб, які супроводжують людей з інвалідністю.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...