В українській розвідці потролили Пєскова та виклали у відкритий доступ технічну документацію Кримського мосту

Головне управління розвідки Міністерства оборони отримало технічну документацію Кримського мосту, інформують Патріоти України.

Як повідомляє пресслужба ГУР у Telegram-каналі в четвер, 16 червня, в документації міститься докладна інформація про рельєф місцевості, дорожнє покриття, опори мосту, заїзди, з'їзди і всю інфраструктуру комплексу. ГУР опублікувало посилання на документацію на 242 сторінки «для загального ознайомлення».

«У найближчому оточенні Путіна заявляють про „гарантовану“ безпеку Кримського мосту. Речник Кремля Дмитро Пєсков стверджує, що військові РФ повністю контролюють ситуацію. Втім, важко серйозно ставитись до заяв про повну безпеку людей, які не здатні забезпечити збереження технічної документації стратегічного об'єкта», — зазначили представники української розвідки.

Раніше генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко, який з перших днів керував обороною Миколаєва та Миколаївської області, заявив, що Керченський міст буде ціллю номер один для захисників України після отримання обіцяної зброї. Радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів казав, що Кримський міст точно буде зруйновано в майбутньому, це лише питання часу.

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...