В українському керівництві немає людей, які розглядають можливість "Мінська-3": Єрмак заявив, що зради не буде

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак заявив, що серед українського керівництва немає тих, хто б допускав варіант, за якого події в Україні закінчилися б підписанням чергових мирних угод з РФ, так званого Мінська-3. Про це повідомляє Lb, передаютьПатріоти України.

"На щастя, людей, які б це допускали, в нашій команді немає. Переговори можливі лише тоді, коли будуть відповідні умови <…> Це не про те, щоб когось у чомусь переконувати", — заявив голова ОП.

За словами Єрмака, не Україна розпочала цю війну, але це українська трагедія, оскільки загинуло багато людей та зруйновано міста. "Тому з нашого боку компромісів точно не буде", — зазначив він.

Також керівник ОП упевнений, що такі питання мають розв'язуватися шляхом прямих переговорів на найвищому рівні, без будь-яких посередників.

Він уточнив, що в дипломатії завжди є кулуарний, неформальний аспект, наприклад, коли справа стосується порятунку людей. Деталі поточних переговорів не розкривають, оскільки багато хто перебуває в полоні, і їх потрібно повертати. Йдеться про дітей, військових та цивільних, використовуються будь-які можливості, щоб повернути людей.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...