В Україну йдуть снігопади та хуртовини: Синоптики розповіли, які регіони накриє першими

В Україні, де в січні неодноразово встановлювалися нові температурні рекорди через високу як для зими температуру, у суботу, 28 січня, очікується циклон Jan, який принесе у південну частину країни мокрий сніг та дощ, передають Патріоти України.

«У неділю циклон зсунеться на Приазов'я і тому опади поширяться ще й на східні області та на частину Дніпропетровщини. На решті території України вихідними з явищ — хіба що тумани, тобто, без істотних опадів», — прогнозує синопткиня Наталія Діденко. Температура повітря у нічні години — до 2−7 градусів морозу, впродовж дня — близько нуля градусів.

У Києві в вихідні дні, 28 та 29 січня, серйозні опади малоймовірні. Вночі — до 2−5 градусів морозу, у денні години — від 2 градусів морозу до 1 тепла.

З понеділка, 30 січня, опадів поступово побільшає, в країну зайдуть атмосферні фронти з заходу та північного заходу Європи — йтиме сніг та мокрий сніг. Ось таку погодну карту на 28 та 29 січня дає «Укргідрометцентр».

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...