В Україну прибув другий за вісім днів літак із боєприпасами зі США (відео)

Так розвантажували допомогу від США

Американський уряд передав Україні міжнародну технічну допомогу. Це вже другий такий вантаж, він призначений для Збройних сил, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Дом"

Про це повідомив полковник медичної служби Олександр Матійчук. Він уточнив, що зі США доставлені медичні засоби та озброєння з боєприпасами.

Матійчук наголосив, що така допомога є кроком до повної взаємосумісності Збройних сил України з країнами-членами НАТО. "Це ініціатива президента України. Станом на сьогодні здійснюється розвантаження другої партії товарів, які надійшли у межах цієї угоди", – пояснив він.

В Україну прибула допомога зі США: дивіться відео

Глава Пентагону їде до Києва

Зазначимо, що найближчим часом американський міністр оборони Ллойд Остін відвідає Київ. В Україні він проведе зустрічі з найвищим політичним та військовим керівництвом. Мовиться про главу держави Володимира Зеленського та очільника Міноборони Андрія Тарана.

У Пентагоні анонсували, що Остін обговорить прогрес України у реформуванні оборонної сфери та галузевої промисловості. Крім цього, він підтвердить непохитну підтримку суверенітету й територіальній цілісності України з боку США.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...