В Україну з Південної Кореї прибув літак з ПЛР-тестами на коронавірус

З міста Сеул (Республіка Корея) в Україну прибув літак зі 100 тис. ПЛР-тестів виробництва компанії SolGent для виявлення COVID-19. Про це повідомляє прес-служба президента України, передають Патріоти України.

Після проходження митних процедур з оформлення тест-системи доставлять в інфекційні лабораторії усіх областей країни, які мають належні умови для зберігання. З ініціативою доставки відповідного вантажу виступив Офіс президента. Координацію здійснював надзвичайний і повноважний посол України в Республіці Корея Олександр Горін.

Слід зазначити, що набір тест-систем компанії SolGent містить всі необхідні компоненти для полімеразної ланцюгової реакції. Тому при його використанні немає необхідності в додаткових реагентах. Тестування займає не більше 120 хвилин.

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...