"В України є гарний шанс": Фейгін пояснив неочікуваний візит Джонсона

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон 17 червня вдруге від початку повномасштабного російського вторгнення прибув до Києва. Це сталося одразу після візиту президента Франції, канцлера Німеччини та прем'єра Італії. Борис Джонсон не випадково приїхав до Києва одразу на наступний день після візиту цих трьох політиків. Про це розповів російський правозахисник Марк Фейгін, передають Патріоти України.

За його словами, Джонсон приїхав з пропозицією альтернативного розвитку. Це вже раніше обговорювалося та навіть проскакувало публічно й звучить приблизно так: "навіщо нам спроби військових погоджень з цими країнами – давайте створимо свій союз".

"Я, до речі, зробив свій прогноз. В України є гарний шанс приєднатися до AUKUS – військовий блоку між США, Великою Британією та Австралією", – заявив Марк Фейгін.

Він зазначив, що це була б дуже перспективна історія, якщо вибрати собі у якості лобіста Бориса Джонсона й спробувати потрапити до цього військового союзу. Можливо, на якомусь етапі це, як мінімум, підштовхне НАТО до більш рішучих дій щодо членства України.

Марк Фейгін зазначив, що Україні доведеться вести дуже важку дипломатичну гру. Це необхідно для того, щоб показати, що "нас сватає багато наречених".

Позиція Європи

"Стара Європа тільки й заявляє: "нам потрібні свої збройні сили". А з кого вони будуть складатися? Хто воювати буде? В Україні люди є і це факт, які ще й пройшли війну – гарячі з боїв. Понад 200 тисяч людей, які пройшли таку армію, а це потрібно всій Європі", – розповів Марк Фейгін.

Він акцентував, що вся Європа зацікавлена, якщо створювати збройні сили, то з ядра, яке є у вигляді українських Збройних Сил. "Україна численна по населенню країна – понад 40 мільйонів. Платіть гроші й українці будуть воювати", – додав Фейгін.

Джерело: 24 канал

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...