В уряді Британії заявили, що вторгнення Росії в Україну вже почалося

Вторгнення Росії в Україну вже почалося, тому Велика Британія запровадить санкції проти Росії. Про це заявив міністр охорони здоров'я Британії Саджид Джавід в інтерв'ю Sky News, зазначають Патріоти України.

Джавід сказав, що європейці сьогодні "прокидаються в дуже темний день", оскільки танки та бронетехніку помітили вночі поблизу Донецька.

"З того, що ми вже бачили та з’ясували сьогодні, зрозуміло, що росіяни та президент Путін вирішили атакувати суверенітет України та її територіальну цілісність. Ми завжди говорили, що це абсолютно неприйнятно. Ми бачили, що він визнав ці відокремлені східні регіони України. І, з доповідей, я думаю, ми вже можемо сказати, він відправив танки та війська. Тож я думаю, з цього можна зробити висновок, що вторгнення в Україну почалося", - сказав Джавід.

Прем’єр-міністр Борис Джонсон у вівторок вранці проводить засідання урядового комітету з надзвичайних ситуацій COBRA, а пізніше має виступити у парламенті щодо ситуації в Україні.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...