В усьому "винні журналісти"? Міноборони Грузії заперечує, що продавало спецслужбам РФ особисті справи офіцерів запасу

Міноборони Грузії назвало брехнею інформацію грузинських ЗМІ про можливу передачу Росії даних про добровольців з Грузії, які воюють в Україні. Подібну заяву опубліковано на сайті відомства, передають Патріоти України.

"Згадана інформація є неправдивою, і жодна частина твердження не відповідає дійсності. ... Особові справи офіцерів запасу не можуть залишити будь-яке відомство", - йдеться в повідомленні.

У міністерстві заявили, що метою журналістів було "досягти вузькопартійних цілей за рахунок грузинських військових". До того ж журналісти нібито не дочекалися коментаря перед випуском свого матеріалу.

"На жаль, телекомпанії "Мтаварі" і "Національний рух" продовжують цілеспрямовану дезінформаційну кампанію проти Міністерства оборони і Сил оборони Грузії", - заявляє відомство.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...