"Вы все врете. Их там не было!": У Міноборони РФ прокоментували падіння російської ракети на територію Польщї

У Міністерстві оборони Російської Федерації відхрестилися від того, що їхні ракети впали на територію країни НАТО - Польщу. Офіційне повідомлення оприлюднили у Мережі, передають Патріоти України.

  • "Заяви польських з ЗМІ та офіційних осіб про нібито падіння "російських" ракет у районі населеного пункту Пшеводув є навмисною провокацією з метою ескалації обстановки.
  • Жодних ударів по цілях поблизу українсько-польського державного кордону російськими засобами ураження не було;
  • Опубліковані за гарячими слідами польськими ЗМІ з місця події у населеному пункті Пшеводув уламки не мають жодного відношення до російських засобів ураження", - йдеться в повідомленні Міноборони.

"Ми не станемо стороною конфлікту": У Німеччині запропонували збивати дрони над заходом України силами ППО країн НАТО

субота, 11 травень 2024, 21:44

Члени німецького парламенту від урядових "Зелених" та "Вільних демократів", а також опозиційної ХДС виступають за те, що системи протиповітряної оборони країн НАТО збивали дрони над західною частиною України, передають Патріоти України. "Це розвантажит...

"Врешті, невдахи-окупанти згоріли разом із авто": Група загарбників на багі намагалася прорвати оборону військових єгерів (відео)

субота, 11 травень 2024, 21:24

Російські війська намагалися штурмувати на багі позиції десантників 71-ї єгерської бригади. Захисникам вдалося ліквідували окупантів. Про це йдеться на сторінці бригади. Група російських окупантів на багі намагалася прорвати оборону підрозділу 71-ї єге...