"Вы все врете!": У Зеленського відповіли на чутки про нібито його зустріч в Омані з людиною Путіна

У Кремлі теж назвали брехнею сюжет журналістів "Радіо Свобода" про зустріч Володимира Зеленського із секретарем Ради безбеки РФ Миколою Патрушевим у Омані.

Юлія Мендель. Фото: соцмережі.

Найближче оточення президента України - прес-секретар і голова Офісу президента - спростували інформацію про те, що Володимир Зеленський під час свого візиту в Оман на початку січня зустрічався з секретарем Ради безпеки Росії Миколою Патрушевим. Про це Юлія Мендель і Андрій Єрмак написали на особистих Facebook-сторінках, передають Патріоти України.

"Складно спростувати, що […] хтось літає до Москви, хтось з чиновників РФ літає до Оману, хтось із сучасних політиків знав когось із політиків до приходу у владу і ще й десь працював. Єдине, що було не складно у сюжеті програми "Схеми" - це заперечити факт зустрічі Президента та представника РФ Патрушева, адже вони справді ніколи не зустрічалися і не говорили", - написала Мендель.

Схожу думку висловив і новопризначений голова Офісу президента Андрій Єрмак. "Де свідчення конкретних людей? Де об’єктивні дані? Ми хочемо діалогу й готові коментувати факти. Але немає жодного об’єктивного твердження, яке б могло стати реальним, фундаментальним предметом для обговорення. Це все – брехня від початку і до кінця", - прокоментував ситуацію навколо президента України Андрій Єрмак.

Нагадаємо, що на початку січня Зеленського і членів його сім'ї помітили в Омані. За даними журналістів української програми "Схеми", 8 січня з Москви туди прилетів і Патрушев, чартерним літаком з бортовим номером 9H-VJN.

На цю інформацію також уже відреагували у Росії. У Кремлі назвали брехнею сюжет журналістів "Радіо Свобода" про зустріч Володимира Зеленського із секретарем Ради безбеки РФ Миколою Патрушевим у Омані.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...