"В изоляции": Путін став персонажем дотепної карикатури

Президент РФ Володимир Путін заявив про те, що йде на дистанційну роботу через ковід в оточенні. А ні сам президент Росії, а ні хто небудь у Кремлі не повідомляють хто саме заразився коронавірусом. Тестування самого президента дало негативний результат. Про це пише dw.com, передають Патріоти України.

За словами президента, він хоч і йде на самоізоляцію, але в самітах ШОС і ОДКБ, запланованих на 15-17 вересня, приймати участь буде по відеозв'язку. За словами прес-секретаря Дмитра Пєскова президент абсолютно здоровий. Він також повідомляє про те, що в ході останніх особистих зустрічей президента "нічиє здоров'я небезпеці не піддавалося". На новину про Путіна на самоізоляції відреагував карикатурист Сергій Йолкін.

Відомо, що люди, з якими зустрічається Путін, попередньо проводять кілька днів на карантині. Нещодавно самоізолюватись довелося медалістам Олімпіади і Паралімпіади. Правда від президентів інших країн попередньої самоізоляції Кремль не вимагає. Відомо, що без попереднього карантину пройшли зустрічі Путіна з керівником Білорусі Олександром Лукашенком і президентом Сирії Башаром Асадом.

Ще в березні Путін прищепився від коронавірусу, про що сам повідомив громадськості. Пізніше він уточнив, що прищепився вакциною "Супутник V".

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...