На Закавказзі з новою силою спалахнула війна між Вірменією та Азербайджаном

Втрати було зафіксовано з обох сторін, але детальна інформація про кількість загиблих чи поранених не наводиться.

Сьогодні, 12 липня, на азербайджансько-вірменському кордоні спалахнули бойові дії – Азербайджан звинувачує підрозділи вірменських військових в артилерійському обстрілі. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на повідомлення Міністерства оборони Азербайджану.

Згідно з даними оборонного відомства, територія Азербайджану була обстріляна з артилерійських установок, що спричинило бої на цьому напрямку. Втрати було зафіксовано з обох сторін, але детальна інформація про кількість загиблих чи поранених не наводиться.

Водночас, Міністерство оборони Вірменії стверджує, що група азербайджанських солдатів спробувала перетнути державний кордон на позашляховику, але повернулася на свої позиції після попередження.

Зазначається, що вірменські військовослужбовці відкрили вогонь та ліквідували декількох бійців з іншої сторони. При цьому, про втрати зі свого боку Вірменія не повідомляє.

Довідка: У період із 1988 року по 12 травня 1994 року між Азербайджаном та Вірменією тривала війна на етнічному підгрунті за контроль над Нагірним Карабахом. Однак, військові сутички між країнами не припинилися й після підписання мирного договору.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...