"Вы ж наш отец родной!": Дружини гірників ОРДЛО просять Путіна про виплату зарплати чоловікам (фото)

У понеділок, 25 листопада, на офіційному сайті президента Росії Володимира Путіна було зареєстровано звернення так званої громадської організації «Комітет шахтарських дружин ДНР». Скріншот звернення, котрий адміністратори кремлівського сайту не відхилили, відправники розмістили в своїй групі в соціальній мережі «ВКонтакте». Однак з закритою групи, куди приймають виключно «причетних», скріншот і текст листа вже розлетівся по всьому Інтернету.
Автори листа для чогось розповідають президенту іноземної держави про те, як Донбас «годував всю Україну» і що окуповані території здатні процвітати і зараз, якби не злодії - ватажок «ДНР», «міністр вуглепрому ДНР» і фірма ВТС (ЗАТ «Внешторгсервіс»), яку пов'язують із збіглим українським олігархом, який із затримками розплачується за відвантажене вугілля.
«Коли наша республіка разом з Кримом була ще в Україні, то наша Донецька область дотувала 14 збиткових областей України, при цьому наші чоловіки отримували гідні заробітні плати ... Сьогодні наші чоловіки видобувають не менш вугілля, ніж до війни. Але все вугілля і інші багатства ... безкоштовно вивозиться мародерами такими ЗАТ «Внешторгсервіс». На вимоги погашення багатомісячних боргів із заробітних плат представники інтересів мародерів Пушилін Денис Володимирович, «міністр вугілля» Дубовський і інші офіційні особи починають розповідати нашим чоловікам казки про тяжкість воєнного стану, а самі жиріють і багатіють з кожним днем ... Дорогий Володимире Володимировичу! Дуже просимо проявити свій вплив і при необхідності підключити Слідчий комітет (РФ. - ред.), Щоб навести порядок і нарешті примусити мародерів виплатити нашим чоловікам борги по заробітній платі ... Якщо навести порядок ..., то на виручені гроші можна побудувати ще один міст в Крим і оплатити за потрійним тарифом всю гуманітарну допомогу!»- так багатообіцяюче завершують своє звернення активістки.

Скріншот звернення активно коментують в соціальних мережах.

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...

Стефанчук розповів, як довго Рада може розглядати закон про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:30

Верховна Рада може розглядати законопроєкт про мобілізацію в сесійній залі впродовж одного - кількох тижнів, якщо народні депутати наполягатимуть на всіх правках, за відсутності цього - розглянуть швидше, заявив голова ВР Руслан Стефанчук у коментарі ...