У ЗСУ розповіли, як відвойовують Херсонщину - вже відбили кілька сіл, напалили техніки

Українські військові відвойовують Херсонщину. Російські окупанти заявляли, що область повністю під їхнім контролем, проте українські військові вже відбили кілька сіл, напалили техніки, передають Патріоти України.

Деяка ще досі іржавіє у полях, деяку вже везуть на брухт. Видно, що йшли запеклі бої, бо з усіх боків спалена техніка, загиджені уламками поля, головне правило цих місць – в жодному разі не сходити з дороги, але все видно і так, навіть чиясь «тєльняшка» лежить.

Захисники повідомляють, що за декілька днів вони просунулися на 15 кілометрів вперед. «росія казала, що в них з технікою все добре, а коли ми подивилися, то навіть запаска проволокою прикручена», - додають хлопці.

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...