"Вагнерівці" сточили себе постійними атаками: Український військовий розповів про ситуацію на Бахмутському напрямку (відео)

Лейтенант, заступник командира "Легіону Свободи" Володимир Назаренко розповів про ситуацію на Бахмутському напрямку - вона дуже напружена. Проте, наголосив він, протягом останніх кількох днів лінія фронту не змінювалась, а ПВК "Вагнер" продовжує зазнавати великих втрат, передають Патріоти України.

За його словами, найманці Євгена Пригожина вже усвідомили, що їм не вдасться захопити Бахмут за допомогою лобових атак. "Ми можемо вже сміливо сказати: найманці повара Путіна, кривавого диктатора, вже відносно втратили свою боєздатність. Вони сточили себе в безкінечних штурмах самого міста Бахмут. Зрозуміли безперспективність взяти нахрапом, в лоб, чи будь якими іншим чином не вийде і тому пробують зараз обійти його з півдня і півночі", – каже військовий.

За його словами, запеклі бої зараз тривають у місті Соледар та на південь від Бахмута – зіткнення з ворогом там відбуваються постійно.

"Вагнерівці" на Бахмутському напрямку продовжують зазнавати великих втрат та не встигають швидко їх поповнити, що є для ворога серйозною проблемою. Кілька днів тому в окупантів почалася внутрішня ротація: вони перекидають на передову бригади збройних сил Росії, які раніше були розбиті під Херсоном, Харковом, Ірпенем.

"Вони поповненні оцими дешевими, нашвидкуруч мобілізованими, мало натренованими солдатами. І це видно по їхній поведінці: вони стають в більшості випадків легкою мішенню. Але загалом ворог не змінює тактику. Єдине що набагато більше зараз обстрілів і застосування артилерії, в порівнянні з тою ж величезною кількістю, як рівняли Бахмут", – резюмував захисник України.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...