"Вагнерівці" вже розстріляли більше 40 завербованих зеків, дезертирам - прострілювали ноги, - засновник Gulagu.net

Представники ПВК "Вагнер" вже розстріляли понад 40 завербованих зеків, яких відправили на війну в Україні. Дезертирам вони прострілювали ноги, передають Патріоти України.

Про це заявив засновник Gulagu.net Володимир Осєчкін. За його словами, карали тих, хто намагався втекти у бік українських військ.

"Їх, коли везуть в автозаках і привозять на місце, там уже далі включається те, про що говорив сам Євген Пригожин (голова ПВК "Вагнер" – Ред.) у колонії №612 вересня. Ось він прямо казав: "Якщо ви доїжджаєте до місця і кажете, тут щось не те, вони одразу розстрілюють. Без суду та без слідства", – заявив Осєчкін.

Відомо вже, що понад 40 ув'язнених було розстріляно і ще кілька людей отримали поранення в ноги, коли вони намагалися втекти у бік українців. У результаті, Осєчкін назвав цю систему дуже жорсткою.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...