"Вагнерівці" зайняли село у Липецькій області та просуваються все ближче до Москви, - росЗМІ

Російські ЗМІ публікують відео і фото вагнерівців, які зайшли у село Красне Липецької області. Влада підтвердила рух колон військ ПВК "Вагнер" на території регіону. Про це заявив губернатор Липецької області Ігор Артамонов, передають Патріоти України.

Він стверджує, що правоохоронні органи та влада "вживають усіх необхідних заходів для забезпечення безпеки населення". Також Артамонов закликав місцевих жителів не покидати домівок й утриматися від поїздок на будь-якому транспорті.

Перед цим у мережі почали з'являтися фотографії військової колони, як стверджується, неподалік села Красне Липецької області. Від нього до Москви - менш як 400 кілометрів. За словами губернатора області, ситуація перебуває під контролем та якихось збоїв у роботі критичної інфраструктури немає.

"З ночі ми з командою та представниками всіх відомств перебуваємо в оперштабі. На зв'язку з усіма главами районів та службами. Усі працюють чітко та злагоджено", - сказав він.

Артамонов нагадав мешканцям про рекомендацію не залишати свої будинки та відмовитись від поїздок на будь-якому транспорті. "Розумію всі незручності, але переконливо прошу допомогти нам і наслідувати ці рекомендації. Друзі, сподіваюся на ваше розуміння та розсудливість", - написав він.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...