"Вагнерівці" записали відео нібито в центрі Соледара: У Міноборони України відреагували (відео)

Найманці ПВК "Вагнера" записали нібито з під-стін міської адміністрації Соледара. Водночас у Міноборони України заявили, що в місті тривають важкі бої за утримання населеного пункту, зазначають Патріоти України.

Кремлівські пропагандисти вкотре заявили, що російські терористи взяли Соледар "під контроль". Як доказ вони виклали відео, як стверджується, відзняте біля міської адміністрації.

Ролик записували на тлі стрілянини, що не припинялась. Заступниця міністра оборони Ганна Маляр наголосила, що у Соледарі тривають важкі бої, російські окупанти зазнають великих втрат.

"Ворог не зважає на великі втрати свого особового складу і продовжує активно штурмувати. Підступи до наших позицій просто усіяні тілами загиблих бійців противника. Наші бійці мужньо тримають оборону. Так відчайдушно битися з великим та потужним ворогом може тільки дуже сильна нація", - написала Маляр у Telegram.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...