"Вагнеровцы" вообще их мочат. Они поляков на дух не переносят": Окупант запевнив батька, що воює... не з українцями (аудіо)

Російський окупант розповів своєму батьку, як збройні сили РФ знищили танк і бронеатомобіль "Тигр" вагнерівців, поки не розібралися, що це "свої". Про це йдеться у перехопленні української розвідки, передають Патріоти України.

Окупант похвалився батькові, що разом з іншими солдатами "дали п*зди" своїм офіцерам. "Я то че, я рядом стоял. Смотрел просто, как пиз**ят. Там они гибнут нах*й: вагнеровские потери минобороны не считает вообще", – розповів загарбник.

Військовий РФ обговорив з батьком вкидання російської пропаганди про поляків, які нібито воюють на фронті. Батько окупанта щиро вірить, що на фронті у лавах ЗСУ більшість становлять не українці, а поляки. Син погоджується з цією тезою і додає, що є ще "багато негрів".

"194 тысячи, сказал Залужный, у них воюет на передовой. Из них только одна треть – х*хлы. А две трети – иностранцы. Здесь тоже говорят, что поляков стало слишком много. "Вагнеровцы" вообще их мочат. Они поляков на дух не переносят", – заявив батько окупанта.

Також чоловік впевнений, що на солдатах ЗСУ американці випробовують спеціальні препарати.

"На них сейчас американцы испытывают препараты, чтобы боли не чувствовать. А еще они своих расстреливают. Прям выводят и расстреливают. Поляки стали х*хлов расстреливать", – говорить зазомбований росіянин.

Син-окупант своєю чергою підтверджує, що загороджувальні загони є у російській армії, але він не знає, чи когось розстріляли, бо що ніхто не тікав.


Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...