Вакарчук готує відеозвернення щодо походу в політику: ЗМІ назвали імена соратників

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, за інформацією ЗМІ, готується до парламентських виборів. Правда, наразі незрозуміло, чи сам музикант збирається ставати депутатом, пише Telegram-канал "УП.Off the record", повідомляють Патріоти України.

"Разом з тим, він вже проводить політичні консультації про об'єднання "здорових демократичних сил". В найближче політичне оточення Вакарчука зараховують: колишню заступницю міністра економіки Юлію Клименко, колишнього виконавчого директора Transparency International Ярослава Юрчишина та радника міністра економрозвитку Ярослава Железняка", - йдеться у повідомленні.

"16 травня начебто планується відеозвернення Вакарчука, де музикант заявить, яким бачить своє політичне майбутнє", - додали в "УП.Off the record". Раніше ЗМІ повідомили, що лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук братиме участь у парламентських виборах і незабаром представить свою команду.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...