Валить чорний дим: У Башкирії пролунав вибух на нафтохімічному заводі, почалася масштабна пожежа

У російському місті Стерлітамак, яке розташоване в Башкирії, прогримів вибух на трубопроводі нафтохімічного заводу, почалася масштабна пожежа. Російські ЗМІ в понеділок, 19 серпня, повідомляють, що постраждали троє людей, передають Патріоти України.

Перед вибухом відбувалося продування трубопроводу, пише Telegram-канал Astra. Очевидці публікують відео масштабної пожежі в Стерлітамаку.

МНС країни-агресора Росії пізніше заявило, що на повітряній лінії газопроводу сталася розгерметизація з подальшим горінням скрапленого газу.

6 серпня в місті Стерлітамак стався вибух на військовому заводі Авангард, що належить російській корпорації Ростех. Загинули три члени бригади, писали росЗМІ.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...