"Люди померли, а вам погано?": Зеленський зчепився з телекореспонденткою "Прямого" (відео)

Якраз перед інцидентом Володимир Зеленський попросив групу шахтарів ДП Львіввугілля розповісти про проблеми на підприємстві.

Зеленський на Львівщині. Фото: скріншот з відео.

Під час візиту на шахту "Лісову" у Львівській області, де загинули двоє гірників, президент Володимир Зеленський вступив у перепалку з журналісткою телеканалу Прямий, передають Патріоти України.

Зеленський попросив групу шахтарів ДП Львіввугілля розповісти про проблеми на підприємстві. У якийсь момент він перебив гірника і звернувся до журналістки Прямого з питанням про її самопочуття.

Зеленський: Вам погано?

Журналістка: Так.

Зеленський: Люди померли, а вам погано?

Журналістка: А вам не погано?

Зеленський: Мені погано, тому я тут.

У натовпі пролунав жіночий голос (камера не зафіксувала, до кого саме вона зверталася): А ви не злорадствуйте. Ви дитину не втратили. Моїй дитині 22 роки, а я ховаю її зараз.

Журналістка: Мама чекала вас сьогодні весь день.

Зеленський: А я не приїхав? Чи тому, що ви - телеканал Прямий, ви можете допомогти? Давайте з вами зараз купимо квартиру людям? Давайте, Прямий канал, ми з вами пообіцяємо.

Журналістка: Я можу поділитися своєю журналістською зарплатою. А ви готові поділитися своєю президентською?

Зеленський: Я куплю квартиру. Що ви мені ... Інтерв'ю тут ведете? Я вас питаю. Давайте з вами, Прямий канал, 50 на 50 скинемся і купуємо квартиру. Пообіцяйте зараз.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...