"Вам варто вибачитися й мовчати": Дональд Туск дав пораду німцям

Колишній керівник німецької розвідки Аугуст Ганнінг заявив, що Польща причетна до підриву газопроводів "Північний потік". Польський прем’єр Дональд Туск гнівно відреагував у своїх соцмережах, передають Патріоти України.

"Усім ініціаторам і меценатам Північного потоку 1 і 2. Єдине, що вам сьогодні варто зробити з цього приводу – вибачитися і мовчати", – написав він на платформі Х.

Віцепрем’єр-міністр – міністр цифровізації Польщі Кшиштоф Гавковський в коментарі Polsatnews висловив припущення, що заяви колишнього співробітника німецької розвідки "натхненні Москвою" і спрямовані на дестабілізацію країн НАТО. "Це звук російської дезінформації. Або нею це надихається. (...) На мою думку, всі напрямки, які вказують на те, звідки виникли проблеми з "Північним потоком", йдуть з Москви", - сказав міністр.

В ISW оцінили, як довго Росія зможе утримувати ініціативу на сході України

неділя, 18 серпень 2024, 18:33

Війська Російської Федерації не зможуть нескінченно довго утримувати наступальну ініціативу на всій території східної України, передають Патріоти України з посиланням на звіт Інституту вивчення війни (ISW). У звіті констатували, що на сьогоднішній ден...

Мінус один: У Курській області українські десантники затрофеїли новітній танк росіян Т-90М (відео)

неділя, 18 серпень 2024, 18:20

Українські десантники під час операції у Курській області затрофеїли новітній російський танк Т-90М "Прорив". Росіяни покинули його без бою, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади. Я...