"Ванька-встанька, не біжи - вже немає куди йти": Пісня про російського окупанта очолила рейтинг на Youtube (відео)

Пісня про російського окупанта «Ваньку-встаньку» очолила рейтинг українських хітів в YouTube. За два тижні кліп набрав 2,4 млн переглядів, зазначають Патріоти України.

Молода українська співачка Маша Кондратенко співає про те, що росіянам варто «готувати собі пакети», бо українські захисники не будуть гратися з тими, хто прийшов зі зброєю на українську землю.

«Ванька-встанька» – комічна пісня з присмаком сатири та сарказму, яка була написана мною для підняття бойового духу наших солдатів і українців! Ванька-встанька – назва традиційної російської іграшки, що в контексті пісні характеризує окупанта, найкраща доля для якого на українській землі – знайти чорний пакет для себе, доки його не вручили йому наші козаки з ЗСУ», – коментує свою творчість Кондратенко.

Відео до пісні знято у Національному музеї народної архітектури та побуту України (музеї Пирогово).

Авторка пісні – 22-річна Маша Кондратенко, українська співачка та акторка, відома за роллю в серіалі «Школа». Крім того, дівчина брала участь у десятому сезоні шоу «Голос країни», де пройшла у суперфінал. Раніше була відома під псевдонімами Magic, Marichka та Маша Краш. З травня 2020 року випускає музику під українським інді-лейблом «Enjoy! Records».

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...