"Варто усвідомити нарешті": Не можна воювати наполовину, будь-які "червоні лінії" є абсурдними, - Жорін

Заступник командира 3-ї ОШБр Максим Жорін вважає, що ЗСУ обов’язково мають завдавати ударів по всіх обʼєктах РФ. Про це Максим Жорін повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Варто усвідомити нарешті, що не можна воювати наполовину - трохи воювати, трохи гратись в правила та заборони, бити чи не бити по ворожій території. У нас повноцінна війна, де метою РФ є повне знищення нашої держави", - заявив заступник командира 3-ї ОШБр.

За словами Жоріна, Україна повинна обов’язково завдавати ударів по всіх обʼєктах РФ. "По військових, інфраструктурних, стратегічних обʼєктах, нищити їхню логістику. Тільки у цьому випадку можна вважати, що ми робимо все для перемоги. Це наші союзники можуть ще гратись в якусь "толерантність" із рашкою. В нашій боротьбі вже будь-які ”червоні лінії” є абсурдними, а яким способом захищати власну країну, повинні вирішувати самі українці", - йдеться у повідомленні.

"Це логічно": Орбан розповів, що думає Путін про перемовини та припинення вогню в Україні

понеділок, 8 липень 2024, 13:30

Російський диктатор Володимир Путін не висловив зацікавленості у припиненні вогню в Україні та проведенні перемовин. Про це заявив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан в інтерв’ю Роджеру Кьоппелю - головному редактору тижневика Die Weltwoch, передають...

Москва з Пекіном та Бразиліа не відговорили: Аргентина вирішила надати Україні пакет військової допомоги

понеділок, 8 липень 2024, 13:28

Міністр оборони Аргентини Луїс Альфонсо Петрі на конгресі правих сил Латинської Америки в Бразилії обґрунтував рішення Буенос-Айреса "підтримати Україну та Ізраїль у їхніх війнах". Про це повідомляє Polskie Radio. "У минулому Аргентина обіймалися з Вен...