"Вас треба знищувати": У Німеччині росіянка накинулася на українку з дитиною

У німецькому місті Бад-Вісзее агресивна росіянка на дитячому майданчику накинулася на українців. Жінка без причини лаяла дворічного хлопчика і його маму, супроводжуючи свою істерику погрозами і звинуваченнями, передають Патріоти України.

Українка Оксана на своїй сторінці в Instagram розповіла, що розмовляла з мамою, коли почула, як незнайома росіянка звернулася до її сина: "Слухай сюди, чувак, ти зараз швиденько збираєш свої монатки і [їдеш - неценз] в свою х*хляндію. І матусю свою прихопи".

Водночас російськомовна жінка назвала себе" корінною німкенею", адже нібито приїхала до Німеччини 20 років тому. Після цього вона заявила, що диктатор Путін "все робить правильно" і скоро Росія простягнеться "від Москви до Мюнхена".

Жінка також заявила, що "українців потрібно знищувати як євреїв". Крім того, росіянка заохочувала дочку поводитися так само. Дитина обливала хлопчика водою, а її мама обзивала дитину нецензурною лайкою.

Українка звернулася до правоохоронців, щоб ті дали оцінку діям Росіянки. Поліцейські пообіцяли встановити її особу.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...