Ваша доля - Мордор. Велика Британія ввела санкції проти російських банків і олігархів. "Другий Черчилль" робить перший хід від Заходу через визнання "ЛДНР"

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон оголосив у парламенті Її Величності про запровадження нового пакета санкцій проти РФ за визнання квазі-республік "ДНР" і "ЛНР", зазначають Патріоти України.

Джонсон заявив, що під санкції потрапили п’ять російських банків: банк "Росія"; Промсвязьбанк; Генбанк; Чорноморський банк розвитку та реконструкції; Індустріальний ощадний банк.

Також санкції запроваджені проти Геннадія Тимченка та братів Ротенбергів, наближених до президента РФ олігархів. Будь-які активи, які вони мають у Британії, будуть заморожені, а особам буде заборонено приїжджати в країну.

За його словами, це перший етап санкцій і будуть наступні, якщо Путін піде далі.

Джонсон попередив, що необхідно підготуватися до наступного кроку Росії після того, як минулої ночі вона "кричуще порушила" мирні угоди.

За його словами, наказ Путіна щодо нібито "миротворчих" військ на окупованих територіях "означає поновлене вторгнення в цю країну".

"Росія зараз встановлює привід для повномасштабного наступу", – сказав він.


"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...

У дворі її власного будинку: Росіяни розстріляли пенсіонерку на окупованій Херсонщині

середа, 24 квітень 2024, 22:53

Російські окупанти в захоплених районах Херсонської області розстріляли 65-річну жінку. Про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної прокуратури в Telegram, передають Патріоти України. За даними слідства, 24 квітня в одному з населених пунктів тим...