"Ваша взяла": Пригожин, який хоче відступити від Бахмута, викликав Зеленського на "дуель в небі"

Ватажок терористичної ПВК "Вагнер" Пригожин каже, що готовий відступити від Бахмута, якщо президент України Володимир Зеленський погодиться на "дуель в небі", передають Патріоти України.

На постановочних кадрах Пригожин хвалиться терористичним обстрілом міста Бахмут Донецької області та визнає, що готовий "здати" цей населений пункт. Проте є умова - терорист хоче "повітряного бою" на літаку МіГ-29.

"Завтра сідаю на Міг-29. Якщо ваша візьме, забирайте Артемівськ (Бахмут - ред.), якщо ні - йдемо до Дніпра", - заявив Пригожин.


Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...