"Ваша мужність є прикладом для всіх нас": Міноборони Великої Британії привітало українських воїнів з Різдвом

Міністерство оборони Великої Британії звернулося до українських військових напередодні Різдва, яке 25 грудня святкують християни західного обряду.

Відповідний пост опублікувала пресслужба оборонного відомства у Twitter.

"Ваші мужність і наполегливість у захисті своєї країни є яскравим прикладом для всіх нас. Ще раз, я вшановую вас, Збройні Сили України", – говорить британський військовий на відео, звертаючись до українських воїнів.

"Збираючись на Різдво цього року, пам’ятаймо про тих хоробрих чоловіків і жінок, які борються, щоб захистити свою країну. Слава Україні! Героям Слава!", - наголосили в міноборони Великої Британії.

Наприкінці червня Україна отримає партію танків Leopard – очільниця міноборони Іспанії

понеділок, 20 травень 2024, 20:52

Україна отримає від Іспанії новий пакет військової допомоги, до якого увійдуть танки Leopard і боєприпаси. Про це заявила міністр оборони Іспанії Маргарита Роблес, повідомляють Патріоти України з посиланням на El Mundo. Вона також уточнила, що постачан...

П'ять років... і далі

понеділок, 20 травень 2024, 20:19

Я зрозумів, певне, навіщо Банкова через речників і пул телеграм-анонімок так підігріває тему легітимності Володимира Зеленського на посаді Президента України. Не лише, щоб звинуватити опонентів у «розхитуванні човна під час війни». Для звинувачення опо...