"Вашингтон та Києв не готові до миру": Ризик зіткнення між США та Росією високий, - посол РФ

Посол Російської Федерації у Вашингтоні Анатолій Антонов заявив, що візит президента України до США став свідченням того, що ні Вашингтон, ні Київ "не готові до миру". Про це повідомляє CNN з посиланням на інтерв’ю дипломата російським пропагандистам, передають Патріоти України.

“Сьогодні ніхто не приховує справжніх цілей Білого дому в його політиці щодо нас. На всіх телеканалах політичні оглядачі говорять про необхідність активізації війни США проти РФ через посередників”, — заявив представник держави-агресорки, додавши, що така "проксі-війна уже ведеться".

Оцінюючи візит президента Зеленського до Вашингтона, російський дипломат заявив, що “центральним моментом дискусій була війна”. “Ми підкреслюємо, що ризик зіткнення між двома великими державами [тобто Росією і США] високий”, – сказав Антонов.

Посол також нарікав, що діалог між Москвою та Вашингтоном заморожено, оскільки Росію представлено як державу-ізгоя. “Російсько-американський діалог увійшов у льодовиковий період", - сказав Антонов.

Ситуація складна: ЗСУ на 60% контролюють Вовчанськ, проте штурми не припиняються, - ОВА

понеділок, 20 травень 2024, 15:27

Збройні сили України приблизно на 60% контролюють Вовчанськ. Однак штурми у місті не припиняються. . "У нас тривають безперервні обстріли. Ворог продовжує штурмові дії, в основному зосереджений на напрямках населеного пункту Липці, населеного пункту Во...

НАТО вже має дієву модель захисту неба України від російських атак, - Business Insider

понеділок, 20 травень 2024, 13:50

НАТО вже має дієву модель захисту неба України від російських атак. Ця модель була наочно продемонстрована під час іранської атаки на Ізраїль у квітні. Про це пише видання Business Insider. Колишній генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен зокрема висловив п...