"Вашингтонські відьми в екстазі": Роспропаганда зганьбилася "містикою" про Зеленського (відео)

Російська пропаганда не втомлюється штампувати нові фейки про українського президента Володимира Зеленського. Вже кілька місяців про українського лідера говорять крізь призму "містики". Цього разу рупори Кремля показали дивний сюжет про Зеленського та "вашингтонських відьом", передають Патріоти України.

Фрагмент кринжового сюжету опублікував український активіст та волонтер Сергій Стерненко. Він додав, що роспропаганда продовжує розганяти нісенітниці про "бісів", а тепер ще й про "відьом".

Роспропагандисти, зокрема, звернули увагу на кадри з історичного виступу Зеленського в Конгресі й момент, коли його обіймає спікерка Палати представників США Ненсі Пелосі під час вручення українського прапора з Бахмута. Втім, замість американської політикині пропагандисти показали літню жінку у лахмітті.

"Ці кадри з Конгресу США журналісти назвали благословенням Люцифера. Вашингтонські відьми в екстазі від ручного бісеняти", - заявили пропагандисти у сюжеті про містичні нісенітниці про "дату судного дня бандерівської України".

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...