"Вата" по-білоруськи: Репер Серьога, котрий багато років живе в Україні, завітав на батьківщину пообніматися з кривавим диктатором Лукашенком (відео)

Виконавець пісень у стилі реп Сергій Пархоменко, більш відомий як Серьога взяв участь у пропагандистськомуо концерті на свято Купали (білоруський відповідник українського Івана Купала) на батьківщині Олександра Лукашенка в агромістечку Олександрія Шкловського району Могилевської області. Музикант пообнімався з диктатором ,і висловив йому всебічну підтримку. Дійство проходило ввечері у суботу, 10 липня 2021 року, зазначають Патріоти України.

"Співак по-справжньому запалив на концерті, а під його коронний "Чорний бумер" танцювали навіть інші артисти за сценою. На завершення свого виступу він попросив перевірити на міцність рукостискання Олександра Лукашенка, щоб не довіряти чужим думкам на цей рахунок. І зробив висновок, що воно найсильніше в Європі - східної, центральної та західної", - передає з цього приводу підпорядкована адміністрації Лукашенка державна інфорагенція БЕЛТА. На відео видно, що вони не просто потиснули одне одному руки, а двічі приязно обійнялися. При цьому Серьога спеціально для цього спустився зі сцени й підійшов до Лукашенка, що був присутній на концерті разом зі своїм наймолодшим сином Миколою.

"Ми не повинні недооцінювати": Буданов дав прогноз, чи можливий розпад РФ, і заговорив про "вікно можливостей"

четвер, 18 квітень 2024, 9:57

Керівник українського Головного управління розвідки Кирило Буданов заявляє, що диктатор-президент агресорки Росії Володимир Путін зробив "стратегічну помилку", розпочавши війну в Україні. Про це він сказав в інтерв'ю американській газеті The Washimgton...

"Тиснуть на флангах": Український військовий розповів про тактику РФ під Часовим Яром

четвер, 18 квітень 2024, 9:55

Російсько-українська війна триває й РФ продовжує активно штурмувати позиції Сил оборони в районі Часового Яру, сказав в ефірі телемарафону командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої штурмової бригади Юрій Федор...