Вата в шоці: Пост Сенцова на похорон Кернеса викликав бурю в мережі

Режисер Олег Сенцов потрапив під шквал критики в соціальних мережах після того, як порівняв похорон мера Харкова Геннадія Кернеса з похованням «совка». У коментарях на сторінці Сенцова вирують пристрасті, багатьом не сподобалися натяки Сенцова про те, що Україна має ще чимало кого закопати у сиру землю, чи спалити в крематорії, зазначають Патріоти України.

У топові вирвалися репліки про те, що бажати смерті кому-небудь - гріх.

Ряд коментаторів сприйняли пост Сенцова як наруга над пам'яттю Кернеса.

Крім того, Сенцова дорікнули, що нібито він не дотягує до Кернеса за рівнем, а значить, не може висловлювати такі категоричні думки.

Також прозвучала думка, що критикувати Кернеса коштувало за життя, а не посмертно.

Втім, далеко не всі убивалися за "крепуим хозяйственником! та "лучшим из мэров".

Нагадаємо, за оцінками очевидців, на прощання з Кернесом прийшло понад сто тисяч осіб (за підрахунками поліції - 110 тисяч). Траурну церемонію в театрі довелося продовжити до п'яти годин замість чотирьох, а виносили труну Кернеса на вулицю під оплески.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...