Знай лайно своє місце. - Ватажка "ДНР" жорстко принизили під час поїздки в Росію, шарахались як від чумного (фотофакти)

Спілкуватися із Денисом Пушиліним не дуже хотіли навіть росіяни.

Пушилін на ПМЕФ (зліва). Фото: соцмережі.

Ватажка терористів "Донецької народної республіки" Дениса Пушиліна, який приїхав у Росію на Петербурзький міжнародний економічний форум, уникали гості та організатори заходу. Про це повідомляє Telegram-канал "Кремлевский безБашенник", наголошуючи, що з терористом не захотів спілкуватися ніхто із "серйозних гравців", передають Патріоти України.

"Цікаво спостерігати за його токсичністю – персонал стендів держкомпаній моментально "розчинявся", коли він опинявся поблизу – усі бояться санкцій", – йдеться в повідомленні.

"Проходячи повз голову Зовнішекономбанку [ВЭБ.РФ] Ігоря Шувалова, Пушилін спробував поспілкуватися, але був моментально відтиснутий охороною Шувалова", – додали в Telegram-каналі.

Зазначимо, пропагандистські інформаційні ресурси, що підтримують терористів на Донбасі, у свою чергу написали про успішний візит ватажка "ДНР" на російський форум.


Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...