Ватажка російської банди "Кусковські" ліквідували на Донбасі - його забрали з в'язниці до ПВК "Вагнера"

Ватажка злочинної російської банди "Кусковські" Ігоря Кусковського було ліквідовано на війні проти України. На фронт його забрали прямо із в'язниці, проте провоювати злочинцеві вдалося не повні два місяці, передають Патріоти України.

Про це пишуть місцеві російські ресурси. Кусковського 24 вересня поховали у Нижньокамську (Республіка Татарстан). Тіло кримінального авторитета доставили у супроводі кортежу, крім родичів прощатися з окупантом прийшли інші члени банди та представники місцевої влади.

Кусковського кинули за ґрати у 2015 році, де він мав відсидіти 23-річний термін. За словами вдови Ірини, чоловіка завербували на фронт 25 липня, тобто він брав участь у путінській "спецоперації" менше двох місяців.

Родичі "Куска" просили забрати його на фронт голову Чечні Рамзана Кадирова. Пізніше за ним до в'язниці приїхала приватна військова кампанія. "У 55 років у нього здоров'я було не фонтан, але я знаю, що він і там був у перших рядах, нікого не боявся", – похвалилася кохана злочинця.

Вона розповіла, що Кусковський служив у ПВК "Вагнера" та воював у районі міста Бахмут Донецької області. Однак загинув новоспечений окупант від уламка, який пробив йому голову.

Найгучніший епізод, який інкримінували угрупованню "Кусковські" – вбивство гендиректора ВАТ "Татсантехмонтаж" Бориса Ваймана, заслуженого будівельника Татарстану. Його було застрелено 18 березня 2004 року в Казані біля входу в офіс своєї компанії на вулиці Гагаріна

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...