Важка карма окупанта: Спливли нові дані про загиблого бійця ГРУ в Москві

Найманець, який повернувся до РФ витрачати свою підвищену премію за війну проти України та народу Сирії, поніс заслужену кару у себе вдома.

Микита Бєлянкін. Фото: КП.

По-звірячому вбитий кавказцями на півночі Москви боєць спецназу ГРУ Микита Бєлянкін воював не тільки в Сирії, але й на Донбасі за терористів "Л/ДНР". Як розповів журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в Facebook з посиланням на слова друзів і знайомих покійного, той брав участь в бойових діях в Зайцевому та під Авдіївкою, передають Патріоти України.

"Ще одне свідчення, що у війні на Донбасі РФ досі широко застосовують "відпускників" – простіше кажучи, кадрові підрозділи військовослужбовців, що діють під виглядом "ополченців", – зазначив журналіст.

За його словами, бої в промзоні Авдіївки почалися в 2016-му році, так що 24 бригада ГРУ застосовувалася не тільки в 2014-му. "Ну що сказати – найманець, який повернувся до РФ витрачати свою підвищену премію за війну проти України та народу Сирії, поніс заслужену кару у себе вдома, туди йому й дорога. Ось ця бійка в підмосковному селі і є "громадянським конфліктом". А гроші найманець отримував за окупацію України та тероризм. Ну, тепер Микита в усьому розібрався. До речі, пост під псевдонімом "Владлен Татарський" написав реальний бойовик Максим Фомін, з 4-ї мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу ЗС РФ на Донбасі", – додав він.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...