Важка служба "слуги народу": Брата Стефанчука знову застукали сплячим у залі Ради (відео)

Молодшого брата першого віце-спікера ВР Руслана Стефанчук Миколи (також є нардепом від правлячої «Слуги народу») застали сплячим в сесійній залі. Це сталося в перший день пленарних засідань українського парламенту в 2021 році, повідомляють Патріоти України.

Член Комітету ВР з питань правової політики задрімав біля колони в сесійній залі.

Користувачі мережі відразу ж відреагували на конфуз з депутатом.

Аналогічний інцидент зі Стефанчуком-молодшим вже був зафіксований в 2019 році, тоді колегу розбудив інший парламентський «важковаговик» - Юрій Корявченков.

Стефанчуку-молодшому - 40 років. Судячи з його офіційної біографії, чоловік має 4 вищі освіти - закінчив юридичний факультет в Хмельницькому інституті регіонального управління та права, Хмельницький національний університет за спеціальністю «Соціальна педагогіка», Хмельницьку гуманітарно-педагогічну академію за спеціальністю «Управління навчальним закладом» та Хмельницький університет управління та права за спеціальністю «Державна служба». У студентські роки грав в команді КВК «Три товстуни», в її складі в 1998 році став чемпіоном Асоціації команд КВК і чемпіоном «ІНТЕРЛІГО» команд КВК. На момент обрання до ВР викладав в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, а потім працював адвокатом.

Росіяни намагаються обійти Часів Яр околицями й ведуть активний вогонь з артилерії та мінометів: У ЗСУ розповіли про ситуацію

середа, 1 травень 2024, 9:40

На околицях міста Часів Яр на Донеччині були спроби та намагання ворога взяти його в облогу. Про це в ефірі інформаційного телемарафону повідомив речник Оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. З...

На концерті Кобзона триває тисячний аншлаг:: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 1 травня

середа, 1 травень 2024, 7:58

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 01.05.24 орієнтовно склали: