"Важкі" та "дуже важкі": За три дні контрнаступу ЗСУ на Харківщині російська авіація вивезла понад 200 поранених

Контрнаступ Збройних сил України на Харківщині призвів до значних втрат у лавах російської армії на Ізюмському напрямку. Лише за три дні авіатранспортом із Бєлгорода до Ленінградської області було транспортовано 206 військовослужбовців, передають Патріоти України.

Про це повідомив Telegram-канал "Досьє Шпигуна", який належить співробітнику однієї зі спеціальних служб. Він зазначив, що дістав у своє розпорядження списки поранених, яких було перевезено до міста Пушкін 6, 9 та 10 вересня. Там у ЗВО ЗС РФ розташовується один із найбільш оснащених госпіталів для приймання поранених.

"Таке далеке перекидання (понад 1000 км) обґрунтовано тим, що поранення у постраждалих військовослужбовців характеризуються як "важкі" та "дуже важкі"", – пояснив автор каналу.

$260 млрд агресора на допомогу Україні: ЄС розробив план щодо використання доходів від заморожених активів РФ – Боррель

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від «заморожених» активів Росії та витратити їх на потреби України, каже Жозеп Боррель . Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від заморожених актив...

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали: