Важкі жнива сатрапів Путіна: У Росії затримали рекордну кількість протестувальників

Путін сподівається, що жорсткі заходи зіб'ють полум'я протестів. Однак другі вихідні поспіль росіяни вивалюють на вулиці і є тенденція на збільшення

У Росії затримали 4,8 тисяч осіб на протестах на підтримку Навального

У Росії за підсумками акцій протесту на підтримку ув'язненого політика Олексія Навального затримали 4818 осіб. З них понад 2,6 тисяч в Москві і Санкт-Петербурзі, повідомляють Патріоти України з посиланням на "ОВС-Інфо".

У столиці Росії за підсумками протестів затримали 1515 осіб, в Санкт-Петербурзі - 1097, 194 - в Красноярську. Ще більше 100 осіб були затримані в Нижньому Новгороді, Владивостоці, Твері і Новосибірську.

Поточний показник вже більше, ніж за підсумками акцій 23 січня. Тоді повідомляли про 4002 затриманих.

У Сімферополі в окупованому Криму вже відомо про сімох затриманих замість дев'яти, про що повідомлялося раніше.

Московське видання meduza згодом уточнило, що на акціях на підтримку опозиційного політика Олексія Навального 31 січня затримали більше п'яти тисяч чоловік. Про це повідомляє meduza.io. Наголошується, це абсолютний рекорд по затримань за час спостережень з грудня 2011 року.
Найбільше затриманих в Москві - за останніми даними, їх +1599 осіб. У Санкт-Петербурзі - 1116 осіб, в Красноярську - 194 людини. Крім того, багато затриманих в Нижньому Новгороді (180), Твері (124), Воронежі (122) і Владивостоці (122).

Тим часом стало відомо, що карателі Путіна вже діють на межі своїх фізичних можливостей. Щоб втримати контроль над Москвою та Пітером, силовиків зганяли зі всієї Росії, залишаючи дрібніші регіональні центри без прикриття.

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колону ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...