Важко повірити після Межигір'я: Янукович назвав свою адресу в РФ і запросив туди українських правоохоронців (фото)

Експрезидент України Віктор Янукович, який втік до Росії, розкрив свою адресу в Ростові-на-Дону й запросив туди ОГП та ДБР, щоб дати свідчення для розслідування справ Майдану. Про це повідомив Telegram-канал PavlovskyNews, передають Патріоти України.

Згідно з опублікованими даними, політик проживає в приватному будинку – на вул. Єременка, 81, корпус В. Янукович стверджує, що Державне бюро розслідувань нібито повідомило неправдиву інформацію про вручення йому підозри в держзраді за "Харківські угоди". Тому він вчергове просить слідчих про зустріч на території РФ, де він "отримав тимчасовий притулок".

За словами адвоката Віталія Сердюка, "місце перебування Януковича давно відомо правоохоронним органам України". Адвокати колишнього президента також наполягають: вони нібито не можуть домогтися зустрічі з українськими правоохоронцями вже сьомий рік. У заяві сказано, що Янукович "вчергове готовий до зустрічі й максимальної співпраці зі слідством для встановлення і покарання винуватців злочинів 2014 року".

Будинок Януковича в Ростові на картах
Будинок Януковича в Ростові на картах
Будинок Януковича в Ростові на картах
Будинок Януковича в Ростові на картах
Будинок Януковича в Ростові на картах

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...

За звʼязки з командою Навального: У РФ заарештовано журналістів AP і Reuters (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 21:59

У Росії заарештували журналістів Сергія Кареліна і Костянтина Габова, які працювали на Reuters та Associated Press, за звинуваченнями у нібито співпраці з командою Олексія Навального. Про це повідомляє AP, передають Патріоти України. Карелін, який має ...