Важливий крок: В "Укроборонпромі" переходять до виготовлення 60-мм боєприпасів

Підприємства "Укроборонпрому" масштабують виробництво артснарядів та мінометних мін, а також поступово переходять до виготовлення боєприпасів калібрів НАТО, передають Патріоти України.

"Підприємства Товариства не лише налагодили та масштабують серійне виробництво артилерійських снарядів, а також мінометних мін радянських калібрів, але й поступово переходять до виготовлення боєприпасів калібрів НАТО - 60-мм мінометних мін", - розповів Сметанін.

Зокрема він наголосив, що підприємства "Укроборонпрому" роблять все можливе для збільшення виробництва озброєнь і військової техніки як на вітчизняних потужностях, так і на тих, що розташовані за кордонами нашої держави.

Також Сметанін зауважив, що в "Укроборонпромі" поінформовані про орієнтовний обсяг виробництва боєприпасів на російських підприємствах і на підприємствах їх партнерів.

"Розуміємо, що наших власних потужностей навіть з великим зростанням виробництва недостатньо, щоб вести війну на паритетних умовах. Тому завдання підприємств "Укроборонпрому" та союзників України – забезпечити наші Сили оборони достатньою кількістю боєприпасів для визволення тимчасово окупованих територій", - розповів очільник "Укроборонпрому" та закликав європейських партнерів до співпраці.

Зросла кількість жертв російського обстрілу бази відпочинку біля Харкова (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:15

До шести зросла кількість загиблих унаслідок удару російських окупантів 19 травня по базі відпочинку в Малоданилівській територіальній громаді біля Харкова. Про це поінформувала в Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Ран...

Поперлись нагло, на авось: На Покровському напрямку ворог вирішив раптовим броньованим ударом пробити українську оборону (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:05

Російська окупаційна армія не припиняє атакувати на Покровському напрямку для захоплення нових територій. Ворог активно застосовує піхоту та бронетехніку. У свою чергу українські захисники завдають ворогові втрат і зривають спроби прорвати оборону, інф...