"Выборы в Госдуму-2021 могут быть последними, Путину все тяжелее", - російський опозиціонер

Вибори в нижню палату російського парламенту (Держдуму) 2021 року можуть виявитися останніми при режимі президента РФ Володимира Путіна, оскільки голосування проходить все важче для влади. Такий прогноз озвучив російський опозиціонер Леонід Гозман в ефірі телеканалу "Прямий", передають Патріоти України.

"Не исключено, что эти выборы последние, власть откажется от этого странного для нее ритуала. Дело в том, что выборы проходят все тяжелее для властей, общество учится противостоять власти и делает это все более эффективно: рейтинги главной партии "Единой России", как и самого президента, неудержимо идут вниз, и никакими подачками пенсионерам это падение остановить не удается. Чтобы остаться на плаву, властям приходится вводить все новые ограничения - на агитацию, на наблюдение, на контроль, приходится постоянно расширять собственные и без того немалые возможности для фальсификаций", - заявив політик.

Серед нововведень, спрямованих на фальсифікацію підсумків голосування, опозиціонер зазначив затвердження багатоденного голосування, а також відключення камер на виборчих дільницях. "Выборы не только все сложнее контролировать, они противоречат самой сути нашей системы. У нас не могут выбрать никого, кроме Путина", - підкреслив Гозман.

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....

Особлива "гра" Кремля? В ISW пояснили, що стоїть за арештом заступника Шойгу, якого запідозрили в держзраді

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:47

Російська влада заарештувала заступника міністра оборони Тимура Іванова 24 квітня за звинуваченням у отриманні хабаря, хоча інші джерела вказали, що він підозрюється у державній зраді. Арешт топчиновника викликав в інформаційному просторі країни-агресо...