"Вбили люди із його оточення": РосЗМІ розслідували вбивство Захарченка у Донецьку (відео)

Російський новинний ресурс BAZA провів розслідування загибелі в окупованому Донецьку ватажка "ДНР" Олександра Захарченка і спростував версію "ДНР" про причетність до вбивства українських спецслужб.

Відео розслідування BAZA оприлюднила на своєму каналі в YouTube, інформують Патріоти України.

Захарченко був підірваний в кафе "Сепар" в окупованому Донецьку 31 серпня 2018 року. "ДНРівці" відразу же звинуватили в усьому українські спецслужби. Однак їх версію вже викривають навіть російські ЗМІ. "Ми провели власне розслідування і з'ясували: у вбивстві Олександра Захарченко могли брати участь співробітники його особистої охорони, ті, кому він цілком довіряв", - повідомили в BAZA.

Вони уточнили, що розслідування робили зі свідчень "служби охорони" ватажків "ДНР". Прізвища назвати відмовилися, аргументувавши це тим, що їх тут же ліквідують. Російські ЗМІ припустили, що СБУ могла надавати якусь допомогу в усуненні Захарченка. Однак, впевнені вони, основну роботу зробили люди з найближчого оточення тодішнього ватажка "ДНР". Вказали в BAZA на ряд нестиковок в розслідуванні смерті Захарченка. Одна з найсерйозніших - історія з кільцем. Згідно з версією "ДНР", вибухівку запустило кільце, яке незадовго до цього було подаровано ватажкові "ДНР". "Тільки ось кільце це в день вибуху він залишив удома", - зазначили в BAZA. Вони поскаржилися, що всі нестиковки в справі покривають ватажки "ДНР".

Можливий мокрий сніг: Діденко попередила про погіршення погоди в Україні і розповіла, де буде найхолодніше

четвер, 18 квітень 2024, 16:30

Дощовий циклон та атмосферні фронти почнуть зсуватися з території України у п'ятницю, 19 квітня. Втім у західних та північних областях все ще можливі опади. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За прогнозами Діденк...

Зеленський заявив, що в квітні промисловість вперше виробить одразу 10 САУ "Богдана"

четвер, 18 квітень 2024, 15:56

У квітні українська промисловість уперше видасть десять самохідних артилерійських установок (САУ) "Богдана". У наступних місяцях очікується ще більша кількість, передають Патріоти України. з посиланням на Telegram-канал президента України Володимира Зе...